Social Icons

luni, 14 octombrie 2013

Savana bucuresteana

                                                                                                          sursa foto Gandul.info
 
        Ii inteleg pe cei care sunt impotriva eutanasierii cainilor maidanezi, este intr-adevar o solutie radicala, imposibil de acceptat in situatii normale. Insa toata lumea ar trebui sa recunoasca faptul ca nu traversam o etapa tocmai normala. Nu ma intereseaza cine este vinovat, atata timp cat cainii, despre care am auzit ca se clasifica in agresivi si pasnici, raman pe strada. Dar sa revin la clasificare, un caine poate sa fie pasnic in prezenta a o mie de persoane si agresiv o singura data si cred ca este suficient.  
        Referitor la copilul sfasiat de maidanezi in parcul Tei, chiar considerati ca toata responsabilitatea este a bunicii care nu si-a supravegheat indeajuns nepotul? Adica vreti sa spuneti ca nu v-ati ratacit niciodata de parinti? Niciodata nu v-ati jucat pe maidan, sau prin zone nu tocmai de joaca? Ati avut copilarie oameni buni?
        Este dreptul maidanezilor sa traiasca, dar nu pe strazi, nu in haite, nu ca o iminenta amenintare pentru persoane vulnerabile. Stiu ca unii vor avea pentru mine ganduri de eutanasiere, sunt liberi sa spuna ce vor...
 
Raiul intreg nu merita daca a fost platit cu pretul nefericirii unui singur copil!
(citat aproximativ din Fratii Karamazov)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu